Christmas Songs – Book Tag

Atunci când am un chef nebun de scris pe blog, dar nu știu ce anume să scriu, merg la sigur și fac un tag. Nu știu de voi, dar mie îmi plac foarte mult tag-urile, iar atunci când văd unul care mă atrage, puteți fi siguri că îl voi face și eu! De data aceasta tag-ul se numește Christmas Songs și este preluat de pe blogul Din dragoste pentru cărți.

1. ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU: O CARTE DE CARE AI NEVOIE PENTRU O ZI DE CRĂCIUN REUȘITĂ.

Deși nu obișnuiesc să citesc cărți cu teme specifice sezonului sau perioadei respective, eu recomand, pentru o zi de Crăciun reușită, Un băiat numit Crăciun, de Matt Haig.

2. LAST CHRISTMAS: O CARTE PENTRU CARE ȚI-AI DEDICAT MULT TIMP ȘI A MERITAT FIECARE SECUNDĂ PE CARE AI SIMȚIT-O CA PE UN CADOU FRUMOS.

Aici o să aleg o carte clasică care mi-a plăcut foarte mult, și anume Crimă și Pedeapsă, de Dostoievski. Mi-a luat destul de mare să o termin, dar a meritat!

3. SHAKE UP CHRISTMAS: O CARTE CARE ÎȚI TREZEȘTE ENTUZIASMUL ATUNCI CÂND VORBEȘTI DESPRE EA CA ȘI CUM AI VORBI DESPRE CRĂCIUN.

Pentru că tocmai și-a cumpărat-o și cea mai bună prietenă a mea (îmi place să cred că la recomandarea mea), o să aleg Un bărbat pe nume Ove, de Fredrik Backman. De fiecare dată când vorbesc despre ea sau când îmi aduc aminte de ea, parcă mi se luminează chipul :))

4. JINGLE BELLS ROCK: UN PERSONAJ CARE SURPRINDE PRIN SIMȚUL UMORULUI ȘI BUCURIA DE A TRĂI CA UN SPIRIDUȘ.

O să o aleg pe Despina din Urgia și Zorile, de Renee Ahdieh. Nu știu dacă bucuria de a trăi ca un spiriduș o poate caracteriza pe Despina, dar are un simț al umorului destul de dezvoltat.

5. MISTLETOE: CUPLUL PREFERAT.

Cord și Rylin, din Etajul o mie, de Katharine McGee. Mă rog, ei nu sunt un cuplu (încă), dar eu chiar îi vreau împreună, așa că îi aleg pe ei.

6. SILENT NIGHT: PERSONAJUL CARE ȚI-A SCHIMBAT PERSPECTIVA ASUPRA VIEȚII ȘI TE-A FĂCUT SĂ VEZI VIAȚA CA UN VIS.

Un vis urât sau…?😂😂😂 Habar nu am ce să scriu aici, așa că nu voi scrie :)) Nu cred că am dat peste vreun astfel de personaj.

7. SANTA TELL ME: UN PERSONAJ PLIN DE DORINȚE.

Toate personajele pe care eu le-am „întâlnit” au avut dorințe, așa că nu voi alege unul anume.

8. FELIZ NAVIDAD: O CARTE A UNUI AUTOR STRĂIN CARE ARE ÎN CENTRU CRĂCIUNUL ȘI PE CARE O VREI DE CRĂCIUN.

Fetița care a salvat Crăciunul, de Matt Haig. V-am mai spus că îl ador pe omul ăsta? Pe Matt Haig? Nu? Eh, lăsați, vă spun acum: îl ador!😂😂

9. CHRISTMAS TREE: O CARTE PERFECTĂ DE PUS SUB BRAD.

Lumina iubirii, de Jay Asher. Am citit-o luna aceasta și a fost perfectă. Ca să nu mai spun de faptul că se potrivește perioadei în care ne aflăm. Este o carte numai bună de pus sub brad.

10. LET IT SNOW: ULTIMA CARTE CITITĂ CÂND NINGEA.

E musai să o spun pe ultima citită când ningea? Anul acesta nu a nins așa cum trebuie (cum îmi place mie), ci doar a fulguit ușor, dar ultima carte citită (complet, și nu atunci când ningea, pentru că nu mai știu) este Un bărbat și o femeie, de Jojo Moyes.

11. FLORILE DALBE: O CARTE SCRISĂ DE UN AUTOR ROMÂN PE CARE ÎȚI DOREȘTI SĂ O PRIMEȘTI DE CRĂCIUN.

Nostalgia pianului fără clape, de Mădălina Alexandru. Niciodată nu mi-am dorit o carte mai mult decât mi-o doresc pe aceasta. Niciodată! Și mă enervează că încă nu a apărut și pe Libris (eu de acolo comand)!

Christmas-Lights-2

Cam acestea au fost răspunsurile mele, sper ca și voi v-ați distrat la fel de mult ca mine. Acesta a fost (și este) unul dintre cele mai amuzante și mai distractive tag-uri pe care le-am făcut vreodată!😀😀

Sărbători fericite tuturor!😍❄⛄🌲

*Imagini preluate*

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: