Ianuarie + Februarie || Wrap up

Inițial, acest articol trebuia să se axeze doar pe ianuarie, doar pe lecturile lunii ianuarie, însă tot felul de probleme s-au ținut ca scaiul de mine, iar lipsa (mea) de chef (și de scris, și de viață) m-a făcut să tot amân. Ei bine, acum o să scriu într-un singur articol și despre ianuarie, dar și despre februarie (care, apropo, s-a simțit ca fiind doar o săptămână, nu o lună). Nu vă faceți griji, nu va fi un articol foarte lung și nu vă veți plictisi cititnd, nu e ca și cum am citit foarte multe cărți :)))Ianuarie

Faptul că prima lună din an nu a fost atât de productivă în ceea ce privește cărțile se datorează minunatei și foarte cunoscutei sesiuni. Cu toate că la mine nu a fost (chiar) atât de rău cum am văzut că a fost la alții (mă refer la numărul de examene), sesiunea reprezintă o perioadă în care stresul este la cote maxime pentru toți studenții (cred eu), iar eu nu o aștept cu nerăbdare pe următoarea :))
Așadar, cărțile pe care am apucat să le citesc în ianuarie sunt următoarele:

1. Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată – Cristina Nemerovschi

2. Ajută-mă să nu dispar – Petronela Rotar

3. Biblioteca invizibilă – Genevieve Cogman

Doar trei cărți am citit în luna ianuarie, însă toate mi-au plăcut, preferata mea fiind cartea Petronelei Rotar. De altfel, vi le recomand pe toate.
Eu mi-am propus să apară și niște recenzii, dar nu știu exact când :))


Februarie

Dacă mai sus sesiunea mi-a fost scuza perfectă, acum o să vă spun că nu prea am avut chef de citit. Nu știu ce s-a întâmplat cu mine, însă februarie nu a fost deloc o lună productivă, astfel că am reușit performanța de a citi tot trei cărți:

1. Motanul s-a sinucis – Gabriel Bota

2. Salvând-o pe Francesca – Melina Marchetta

3. Aripi de brumă – Sylvia Day

Puține la număr, dar niciuna dintre ele nu a fost sub 3 stele. Preferata mea a fost Salvând-o pe Francesca. Vă zic, coperta nu îi face dreptate, când te uiți la ea, nu ai cum să vezi ce poveste minunată, frumoasă și tristă oferă. Superbă, absolut superbă!Pe parcursul a două luni eu am reușit să citesc șase cărți, puține, e adevărat, însă bune. Cum am mai zis, sper să apuc să le scriu recenziile cât mai curând, că parcă văd că mă ia iar o stare proastă și nu mai fac nimic :))

 

Sursă imagine: Pinterest
Publicitate

Un gând despre „Ianuarie + Februarie || Wrap up

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: