Martie || Wrap up

Martie poate fi considerată cu ușurință o lună cât se poate de ciudată și dubioasă, o lună a schimbărilor forțate pe toate planurile și a încercărilor de tot felul. Totuși, ca să vedem și o parte pozitivă în toată această mare de negativitate, martie este și o lună în care avem mai mult timp pentru lucrurile care ne fac cu adevărat plăcere (cel puțin unora dintre noi). Pentru mine, unul dintre acestea este cititul. Anul acesta, până în prezent, nu am strălucit la capitolul ăsta. Ba fără timp liber, ba fără chef pe moment, uite așa au trecut lunile, iar eu tot mai puțin am citit. Acum însă, de când cu starea de urgență și cursurile online, parcă mi-am revenit un pic și citesc ceva mai repede și mai mult. Dovada? Cele 5 cărți pe care am reușit să le termin. Pentru unii poate că nu sunt multe, dar pentru mine reprezintă o adevărată comoară :))
Zic să termin pe moment cu toată vorbăria asta și să vi le și arăt. Mă laud și eu cu ele, ce să fac? =)))


1.  Madame Picasso – Anne Girard – ⭐⭐⭐⭐
Mi-am dorit foarte mult să citesc această carte, iar o doamnă a fost suficient de drăguță cât să mi-o împrumute. Am citit-o, mi-a plăcut tare mult, iar acum v-o recomand și vouă cu tot dragul.

2.  Toți suntem ciudați – Seth Godin – ⭐⭐⭐⭐
Aceasta a venit ca o gură proaspăt de aer, prima carte de nonficțiune pe care o citesc după foarte multă vreme. Și să știți că mi-a plăcut chiar mult. Recomand!

3.  Țara pe care o iubesc. Memorii din exil – Regina Maria a României – ⭐⭐⭐⭐⭐
Nu am cuvinte să vă spun cât de frumoasă a fost cartea aceasta, pur și simplu nu am! Descrierile îți taie respirația și te fac să visezi la acea Românie, cea despre care vorbește și Regina Maria. Superbă, absolut superbă!
Dacă vreți să citiți și voi, să știți că o găsiți printre cărțile (în format electronic) pe care Editura Humanitas le-a pus la dispoziția cititorilor gratuit, link către ele găsiți pe pagina de facebook.

4.  Marie Curie – Kathleen Krull – ⭐⭐⭐⭐
Cartea aceasta reprezintă primul audiobook pe care l-am ascultat vreodată și probabil ceea ce mi-a deschis apetitul pentru altele. Despre carte ce pot să zic? Este o biografie a cunoscutei Marie Curie, ba aș zice că este potrivită chiar și pentru cititorii mai mici (11-12 ani, ceva pe acolo).

5.  Sadie – Courtney Summers – ⭐⭐⭐⭐⭐
Nu o să insist foarte mult pe ea, îmi doresc să și scriu despre ea, vreau doar să știți că nimic din lumea asta nu m-ar fi putut pregătit pentru ceea ce mi-a oferit povestea asta.


Acestea sunt cele cinci minunate cărți pe care le-am citit luna aceasta. Nu am avut dezamăgiri, ceea ce mă bucură nespus, ba chiar am încerca să citesc și altceva, astfel că descoperit câteva cărți minunate pe care în mod normal le-aș fi ignorat.
Cât despre cartea lunii, pot spune sigur că aceea este cartea Reginei Maria.
Voi ce ați mai citit în ultima perioadă?

Sursă imagine: Pinterest
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: